На Кіровоградщині рятувальники провели профілактичні заходи серед рибалок

Січень 02, 2019 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

2 січня працівники Світловодського міськрайвідділу У ДСНС в області відпрацювали з профілактичною метою місцеві водойми, вкриті нестійкою кригою.

Традиційно, біля найбільш зручних з точки зору рибалок місць завжди можна побачити любителів підлідного вилову риби. Рятувальники роздали застережні листівки із правилами поведінки на кризі та розповіли, як запобігти нещасним випадкам під час риболовлі. 

Зокрема порадили запастись не лише вудкою, але й засобами перевірки міцності криги, порятунку потопаючих та самопорятунку. Часто рибалки не шкодують коштів на дороге оснащення для риболовлі, але на рятувальний жилет, надійну мотузку та плішню витрачатись не хочуть. Фахівці Служби порятунку наводили приклади, коли саме завдяки наявним засобам порятунку люди не гинули під водою, а змогли протриматись до прибуття допомоги.

Шановні громадяни! Вирішивши прикрасити своє дозвілля перебуванням на свіжому повітрі, зайнявшись риболовлею, катанням на ковзанах чи просто дослідженням міцності замерзлої водойми, пам’ятайте, що крига надзвичайно підступна! Не ризикуйте життям та вчіть обережності ваших дітей!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool