На Кіровоградщині рятувальники продовжують надавати допомогу водіям (ФОТО)

Січень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

9 січня о 08:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від водія вантажного автомобіля про те, що потрібна допомога по вилученню його транспортного засобу зі снігового замету в с. Куколівка Олександрійського району.

Особовим складом 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія вантажівку відбуксировано зі складної ділянки дороги. Слідуючи до місця виклику, олександрійські рятувальники надали допомогу по буксируванню водіям ще двох вантажних автомобілів, які самостійно не в змозі були виїхати зі снігових заметів.

Об 11:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вул. Поповича, 10, у м. Кропивницький потрібна допомога по буксируванню автомобіля швидкої допомоги, який потрапив до снігового замету. До надання допомоги залучались рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Кропивницький.

О 12:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на дорозі, що з’єднує с. Піщаний Брід Добровеличківського району та смт Добровеличківка потрібна допомога водію автомобіля ВАЗ 2104, який не впорався з керуванням, з’їхав з автошляху та застряг у снігу.

Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка відбуксирували легковика на безпечну ділянку дороги.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Кіровоградщина, рятувальники, допомогу водіям, кропивницький новини

Кіровоградщина, рятувальники, допомогу водіям, кропивницький новини

Кіровоградщина, рятувальники, допомогу водіям, кропивницький новини


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool