На Кіровоградщині рятувальники отримали нові термостійкі гумові чоботи

Листопад 14, 2019 | Новини | Переглядів: 620 | Коментарі: 0

14 листопада особовий склад чергових караулів 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка Управління ДСНС України у Кіровоградській області отримав нові термостійкі гумові чоботи «FIREMAN», які призначені для захисту ніг пожежних-рятувальників під час виконання робіт із гасіння пожеж і ліквідації НС.

Дані чоботи термостійкі – витримують вплив розжарених до 250о С предметів протягом 1 хвилини, не тліють після впливу полум’я та стійкі до бензинів, олив, кислот і лугів. Модель посилена сталевим підноском (для захисту пальців ніг від падіння важких предметів) та сталевою вставкою в підошві (для захисту стопи від проколів гострими предметами). 40 пар нових термостійких гумових чобіт знам’янські рятувальники отримали завдяки співпраці з міською владою та депутатським корпусом Знам’янської міської ради.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool