На Кіровоградщині розшукали чоловіка, який заблукав

Лютий 13, 2024 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

До Голованівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від жителів одного з сіл про зникнення 81-річного родича. Він вийшов із дому в обідню пору і надвечір не повернувся.

До пошуків одразу було задіяно особовий склад кількох підрозділів поліції, а також представників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Правоохоронці та рятувальники розпочали обстеження населеного пункту і прилеглих територій. У нічний час оглянули найближчі лісосмуги, яри, місцевість поблизу водойм.

Наступного ранку до проведення пошукових заходів долучилися і небайдужі громадяни. Завдяки спільним зусиллям місцезнаходження зниклого встановили. Чоловік перебував між двома населеними пунктами, неподалік залізничної колії. Як з’ясувалося, через несприятливі погодні умови, зокрема сильний туман, він заблукав.

На місце події викликали швидку медичну допомогу. Фахівці оглянули громадянина, госпіталізації чоловік не потребував. Поліцейські доправили його додому та передали родичам.

За матеріалами Голованівського районного відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool