На Кіровоградщині провели профілактичні бесіди з мешканцями районних центрів

Вересень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

Профілактика виникнення пожеж у житловому секторі один з пріоритетних напрямків діяльності рятувальників Кіровоградщини. 4 вересня масово-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті відбулась у Вільшанському, Новоукраїнському, Знам’янському та Маловисківському районах.

Рятувальники поспілкувались з мешканцями зазначених районів, звернувши увагу на дотримання правила користування електричними та газовими побутовими приладами, справності електричної проводки, справності димоходів та правильності влаштування тощо.

Жителі районів охоче спілкувались з працівниками Служби порятунку, адже ця тема актуальна не тільки для рятувальників, а й для них самих. Практика доводить, що безпека власного життя, в першу чергу, залежить від свідомості самих громадян.

Крім питань пожежної безпеки, рятувальники нагадали співрозмовникам про правила поводження з небезпечними вибухонебезпечними предметами, які часто знаходять під час проведення польових робіт. На жаль такі знахідки і до тепер трапляються на території Кіровоградщини. Тому фахівці Служби порятунку порадили співрозмовникам не ризикувати власним життям, а у разі виявлення такого предмету відразу телефонувати за номером «101» або «102».

На останок всім співрозмовникам працівники Служби порятунку надали інформаційні листівки, з елементарними порадами як поводити себе у тій чи іншій екстремальній ситуації.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

На Кіровоградщині провели профілактичні бесіди з мешканцями районних центрів

На Кіровоградщині провели профілактичні бесіди з мешканцями районних центрів

На Кіровоградщині провели профілактичні бесіди з мешканцями районних центрів
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool