На Кіровоградщині проходить акція

Березень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 752 | Коментарі: 0

Для навчання дітей та підлітків заходам безпеки рятувальники проводять акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Такі заходи відбуваються щороку щойно налагоджуються сприятливі погодні умови.

Співробітники пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини звертають увагу дітей як на правила поведінки у побуті, так і на поведінку у випадку надзвичайних ситуацій різного характеру чи виявлення підозрілих предметів.
16 березня працівники місцевих підрозділів завітали до учнів трьох шкіл Кіровоградської області. Зокрема, до ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м.Долинської, ЗОШ №2 смт Новоархангельська та ЗОШ №2 м.Гайворона. Діти з нетерпінням чекали приїзду гостей, адже під час акції рятувальники демонструють можливості пожежно-рятувальної техніки, маленькі глядачі стають свідками ліквідації пожежі та евакуації потерпілого із задимленого приміщення. Із захопленням школярі зустрічають пожежний автомобіль, який мчить ліквідовувати умовну пожежу. Не менш емоційно діти реагують і на розгортання рукавної лінії та подачу води із ручного комбінованого чи лафетного стволів, при цьому потік води починає вигравати на сонці веселкою.
Під час розважальної частини програми діти мають змогу не лише на швидкість приміряти бойовий одяг рятувальника, потрапити у ціль пожежним рукавом, а й навчитися правильно користуватися протигазом. Про призначення його більшість учасників акції вже знає.
У своїх виступах рятувальники звернули увагу дітей і на правила безпечної поведінки під час шкільних канікул, які починаються незабаром. Дітлахи добре засвоїли матеріал та жваво відповідали на запитання вікторини. Тож, впевнено можемо сказати, що у цих навчальних закладах до питань безпеки дітей ставляться з усією відповідальністю. Проте на цьому заходи не завершуються та будуть проводитися і в інших загальноосвітніх закладах регіону.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool