На Кіровоградщині продовжується ліквідація наслідків надзвичайної ситуації

Листопад 26, 2019 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Станом на 08:00 26 листопада із 13-ти місць поривів трубопроводу внутрішньобудинкових та міжбудинкових мереж централізованого теплопостачання у м. Світловодську 6 поривів усунуто. Протягом сьогоднішнього дня планується усунути останні 7 поривів.

Протягом доби підрозділи УДСНС України у Кіровоградській області 6 разів залучались для надання допомоги комунальному підприємству СП ТОВ «Світловодськпобут» по відкачуванню води із місць поривів трубопроводів мереж централізованого теплопостачання. Всього відкачано 60 м³ води.

Крім того, у цілодобовому режимі працюють 7 пунктів обігріву з польовими кухнями, де усі бажаючі можуть зігрітись, випити гарячого чаю. Наразі від Управління ДСНС в області залучено 9 одиниць техніки та 32 чоловіка особового складу.

Ситуація перебуває під контролем У ДСНС України у Кіровоградській області.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool