На Кіровоградщині причини отруєння людей з’ясовуватимуть у рамках кримінального провадження

Серпень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

Новоукраїнською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом невиконання власником закладу харчування у м. Благовіщенське, де отруїлися 46 осіб, рішення суду, яким накладено заборону на надання цим кафе будь-яких послуг

Зокрема, прокуратурою встановлено, що рішенням Кіровоградського окружного адміністративного суду від 10.04.2014 року передбачено застосування до закладу громадського харчування «Серж» заходів реагування у вигляді зупинення виробництва, реалізації продукції та надання послуг. Однак, власником кафе вказане рішення суду проігнороване, а роботу закладу продовжено.

Як наслідок, 22 липня поточного року серед учасників поминального обіду у вказаному закладі зареєстровано спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію, в результаті якого 46 осіб опинилися на лікарняних ліжках з діагнозом «гострий гастроентероколіт».

За вказаним фактом прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст.382 (невиконання судового рішення) КК України. Досудове розслідування доручено Голованівському ВП ГУНП в Кіровоградській області.

Крім того, в рамках зазначеного кримінального провадження буде надана правова оцінка повноти вжитих заходів щодо виконання вказаного рішення суду посадовцями державної виконавчої служби .

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool