На Кіровоградщині правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у побитті родича

Травень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Житель міста Ульяновки, що перебуває на психіатричному обліку, завдав 80-річному пенсіонеру численних травм голови та тіла. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту.

7 травня до Ульяновського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового фельдшера про доставлення до районної лікарні місцевого мешканця.
Попередньо було встановлено, що тяжких тілесних ушкоджень потерпілому завдав 56-річний чоловік його родички. Місцеві жителі вдома разом вживали алкоголь. Потім молодший побив старшого.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
- Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою терміном 60 діб, - повідомив начальник Ульяновського РВ УМВС в області Сергій Дерев’янко.
Оскільки чоловік перебуває на психіатричному обліку, у справі призначено проведення відповідних експертиз.

За матеріалами Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool