На Кіровоградщині правоохоронці викрили неповнолітнього у вчиненні низки крадіжок

Березень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

17-річний житель Онуфріївського району підозрюється у скоєнні 7 кримінальних правопорушень. Під час досудового розслідування за фактами 4 крадіжок майна працівники міліції встановили причетність юнака до ще 3 подібних злочинів. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Із двох закладів на території району хлопець викрав продукти харчування, з приміщення пилорами – два електродвигуни.
Стали жертвами зловмисника і троє мешканців сусідньої області – власники дачних будинків. Один з них позбувся мопеду, гумового човна та велосипеду. З господарської будівлі іншого чоловіка злодій украв бензопилу, з домоволодіння третього потерпілого – продукти харчування та піч під тверде паливо.
Також з приміщення складу на околиці села, що належить місцевому жителю, злодій виніс понад 100 кілограмів насіння соняшника.
У ході слідчих дій правоохоронці вилучили викрадену бензопилу, мопед і велосипед та повернули власникам. Інше майно хлопець встиг продати, кошти витратив на власні потреби.
- Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України - повідомив начальник Онуфріївського РВ УМВС в області Ігор Чванько. – Стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool