На Кіровоградщині працівники ДАІ затримали автівку, яка перебуває у розшуку на території сусідньої області

Січень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Днями інспектори ДПС взводу ДПС відділення ДАІ з обслуговування м. Кіровограда під час нагляду за дорожнім рухом зупинили автомобіль BMW-524, характер руху якого викликав у них підозру.

І, як у подальшому виявилося, недарма. Після звірки з наявними обліками інтегрованих баз Державтоінспекції МВС України встановлено, що зазначений транспортний засіб перебуває в арешті на території однієї із сусідніх з Кіровоградщиною областей.
Тому, згідно з вимогами чинного законодавства, яке передбачає у разі виявлення транспортного засобу боржника, оголошеного в розшук, негайне його затримання, та відповідно до статті 40 Закону України «Про виконавче провадження», працівниками ДАІ м. Кіровограда було прийняте рішення про тимчасове затримання та доставлення до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів автомобіля BMW-524, 1991 року випуску, червоного кольору. Про тимчасове затримання транспортного засобу боржника уповноваженими особами органу державтоінспекції було повідомлено державного виконавця. За даним фактом проводиться відповідна перевірка.
Також повідомляємо, що повернення тимчасово затриманого транспортного засобу боржника, який зберігається на спеціальному майданчику чи стоянці, здійснюється виключно за вимогою державного виконавця.
Зі свого боку Державтоінспекція Кіровоградщини звертається до власників транспортних засобів, які збираються придбати авто. Для того, щоб не потрапити у халепу, перед купівлею автівки, вам слід звернутися до будь-якого з підрозділів Державтоінспекції, аби перевірити транспортний засіб на наявність накладення на нього яких-небудь обмежень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool