На Кіровоградщині повідомили про закладення вибухового пристрою в приміщенні одного з магазинів

Жовтень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 2435 | Коментарі: 0

До Світловодського відділу поліції 26 жовтня ввечері надійшло повідомлення про закладення вибухового пристрою в приміщенні одного з магазинів. У результаті перевірки інформація не знайшла підтвердження.

«Упродовж кількох годин поліцейські встановили особу та місцезнаходження «жартівника». Ним виявився 24-річний місцевий житель. Чоловік вживав алкогольні напої, після чого вирішив повідомити про замінування торгівельного закладу», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Розслідування триває.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool