На Кіровоградщині поліцейські влаштували для учнів відкритий урок

Вересень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 659 | Коментарі: 0

Під час зустрічі працівники поліції познайомили школярів зі своєю професією та провели з дітьми правовиховну бесіду.

У рамках профілактичного заходу «урок з поліцейським» працівники ювенальної превенції та інспектори групи реагування патрульної поліції Олександрійського відділу поліції завітали до загальноосвітньої школи № 2, де провели відкритий урок із учнями 4, 5, 8 та 9 класів. 

Для школярів поліцейські влаштували міні-виставку спеціальних засобів захисту, які правоохоронці використовують у своїй діяльності. Учні мали можливість приміряти їх та сфотографуватися, а також оглянути службовий автомобіль поліцейського.

Спілкуючись із школярами, працівники ювенальної превенції звернули увагу дітей на неприпустимість вчинення правопорушень та протиправних дій. І наголосили, що у разі необхідності школярі завжди можуть звернутися до поліцейських за допомогою.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool