На Кіровоградщині поліцейські домовилися про поглиблення співпраці з громадськими формуваннями

Червень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

У територіальних підрозділах поліції області відбулися робочі зустрічі з головами громадських формувань та керівниками недержавних охоронних структур із питань погодження спільних заходів щодо забезпечення правопорядку на територіях обслуговування.

Зокрема йшлося про надання практичної допомоги працівникам поліції у патрулюванні населених пунктів, здійснені охорони публічного порядку під час масових заходів, вжиття інших превентивних заходів, спрямованих на профілактику правопорушень. 

Також обговорено участь представників громадських формувань та недержавних охоронних структур у заходах щодо розшуку зниклих дітей, сприяння у розкритті злочинів по «гарячих слідах».

У даний час на території області функціонують 133 недержавні охоронні структури та 47 громадських формувань.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool