На Кіровоградщині перевіряють зони відпочинку

Травень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1313 | Коментарі: 0

З метою недопущення поширення лісових пожеж у разі їх виникнення на житловий сектор, зони відпочинку та інші об’єкти перебування людей, що розташовані в пожежонебезпечних зонах, створено комісії та проводяться обстеження цих об’єктів і територій.

Складено перелік таких об’єктів та графіки спільних перевірок. До складу комісій входять представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, ГУ Національної поліції в області, територіальних підрозділів обласного управління лісового та мисливського господарства, Держекоінспекції.

Головне завдання обстежень: виявити та усунути проблеми у протипожежному захисті житлового сектора та інших об’єктів з перебуванням людей і таким чином захистити громадян від наслідків лісових пожеж.

Так, відбулась перевірка сіл Стримівка та Розумівка Олександрівського району, що межують із лісовим масивом.

Після закінчення перевірки буде складено та передано органам місцевого самоврядування акт щодо приведення у відповідність до вимог Правил пожежної безпеки в Україні території населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та об’єктів, розміщених у лісових масивах. Надалі комісія надаватиме методичну допомогу щодо організації оповіщення і евакуації населення у випадку загрози поширення лісових пожеж на ці об’єкти та території.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool