На Кіровоградщині перевіряють житловий сектор Світловодської ОТГ

Травень 07, 2021 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині комісії у складі представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, ГУ ДСНС, ГУ Нацполіції, територіальних підрозділів обласного управління лісового та мисливського господарства, Держекоінспекції області здійснюють обстеження населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та об’єктів, розміщених у лісових масивах.

Відбулось обстеження протипожежного захисту житлового сектора та інших об’єктів Світловодської ОТГ, що розташовані безпосередньо біля лісових масивів.

У ході обстеження перевіряється дотримання представниками місцевих органів влади або самоврядування вимог чинного законодавства щодо забезпечення цивільного захисту на відповідній території, забезпечення оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій та наголошується на відповідальності за невиконання даних заходів.

Після закінчення перевірки складається та передається органам місцевого самоврядування акт щодо приведення у відповідність до вимог Правил пожежної безпеки в Україні території населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та об’єктів, розміщених у лісових масивах. Надалі комісія надає методичну допомогу щодо організації оповіщення і евакуації населення у випадку загрози поширення лісових пожеж на ці об’єкти та території.

перевіряють житловий сектор Світловодської ОТГ

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool