На Кіровоградщині на отриманні неправомірної вигоди викрито посадовця фіксальної служби

Червень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 червня 2018 року, працівники прокуратури Кіровоградської області спільно з співробітниками Служби Безпеки в області викрили керівника одного з підрозділів Головного управління державної фіксальної служби в області, на отриманні 6 тис грн неправомірної вигоди.

Правоохоронними органами встановлено, що вищевказаний посадовець, який за своїми функціональними обов’язками зобов’язаний здійснювати контроль за виробництвом та обігом алкогольної та тютюнової продукції вимагав та отримав від суб’єкта господарювання 6 тис грн за систематичне прикриття видів діяльності щодо яких законом передбачено окреме одержання дозволів та не нарахування штрафних санкцій.

Наразі посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення йому підозри за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та міри запобіжного заходу.
Триває слідство.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool