На Кіровоградщині минулий рік став рекордним за кількістю бажаючих оформити закордонний паспорт

Січень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

 У 2017 році до підрозділів Управління Держаної міграційної служби в Кіровоградській області звернулось для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон майже 60 тисяч жителів Кіровоградщини.

У порівнянні з 2016 роком минулого кількість бажаючих отримати закордонний паспорт збільшилась на 26 538 осіб. Попит в основному зріс за рахунок можливості подорожувати до країн Європейського Союзу без оформлення віз.

Минулого року також збільшилась і кількість підрозділів УДМС, де можна оформили біометричний паспорт. Отримати паспорт для виїзду за кордон, який містить електронний чіп із біометричними даними власника документу, можна в апараті УДМС та 24 територіальних підрозділах у районах області незалежно від реєстрації місця проживання. З листопада підрозділи міграційної служби були підключені до онлайн-сервісу "Електронна черга", що дає можливість самостійно обрати дату і час відвідання.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool