На Кіровоградщині майже 20 тисяч чоловіків повинні платити аліменти

Березень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1306 | Коментарі: 0

Станом на 01.03.2016 на виконанні в органах державної виконавчої служби Кіровоградської області перебуває 19 811 виконавчих документи про стягнення аліментів.

При цьому у бухгалтеріях підприємств, установ, організацій з метою відрахування аліментів із доходів боржника знаходиться 6 162 постанов про звернення стягнення на доходи боржника.

Із загальної кількості документів, які знаходяться на виконанні, по 5 975 виконавчих документах сума заборгованості перевищує суму платежів за 6 місяців.
Державними виконавцями органів державної виконавчої служби Кіровоградської області на адреси стягувачів направлено 4 408 повідомлень, щодо притягнення боржників до кримінальної відповідальності.
До органів суду державними виконавцями направлено 3 441 подання про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, з яких задоволено 1 403.
У разі відсутності відомостей про місце проживання або перебування боржника, державний виконавець звертається до суду з поданням щодо винесення ухвали про розшук боржника. Із направлених 579 подань на даний час задоволено 530.

Прес-служба Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool