На Кіровоградщині ліквідували 6 пожеж, на одній із яких врятовано чоловіка

Травень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

30 квітня о 07:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Полонисте Голованівського району, де по вул. Набережній виникло займання 20 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

О 08:02 рятувальниками пожежу було локалізовано та о 08:40 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ та місцева пожежна команда ТОВ «Хлібороб» с. Клинове Голованівського району. О 16:27 надійшло повідомлення про пожежу 20 м2 покрівлі господарчої споруди та 500 кг зерна пшениці на території приватного домоволодіння по вул. Олексієва с. Димине Новоукраїнського району. Силами вогнеборців о 17:13 пожежу було локалізовано та о 18:00 – ліквідовано. Залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка та місцева пожежна команда ФГ «Міф» с. Костянтинівка Новоукраїнського району.

Вже 1 травня о 03:21 бійці 1-го ДПРЗ виїздили на пожежу 10 м2 будівельних матеріалів у нежитловій будівлі, що не експлуатується по вул. Олександрійській м. Кропивницький. О 03:55 займання було локалізоване та о 04:31 – ліквідоване. До гасіння залучалось 14 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький. Двома годинами пізніше до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на балконі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Пацаєва обласного центру. Після прибуття було встановлено, що горить 9 м2 меблів та домашніх речей у одній із кімнат квартири. Під час гасіння пожежі врятовано чоловіка – власника помешкання 1957 р.н. О 06:13 займання локалізовано та о 06:27 – ліквідовано. До гасіння залучалось 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

Крім того, рятувальники 20-ї ДПРЧ м. Долинська ліквідували займання 300 м2 сухої трави на відкритій території по вул. Новій міста, а бійці 29-Ї ДПРЧ смт Олександрівка – 950 м2
очерету та сухої трави біля р. Тясмин у самому селищі.

В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool