На Кіровоградщині криміногенна ситуація залишається складною

Лютий 13, 2024 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Головний прокурор Кіровоградської області Ян Стрелюк провів координаційну нараду з правоохоронцями регіону

Захід відбувся у стінах обласної прокуратури сьогодні 13 лютого. На порядку денному - стан законності в регіоні в умовах воєнного стану та узгодженість дій.

У нараді взяв участь начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович, голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд, керівники правоохоронних органів Кіровоградщини, структурних підрозділів обласної прокуратури, окружних прокуратур.

Криміногенна ситуація на Кіровоградщині залишається складною в умовах війни та вимагає додаткових скоординованих зусиль. В  умовах сьогодення правоохоронні органи регіону мають бути максимально об’єднаними та зосередженими на захисті громадян та державних інтересів  -  сказав керівник обласної прокуратури Ян Стрелюк.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool