На Кіровоградщині двох неповнолітніх викрито у вчиненні пограбування

Березень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Місцеві жителі 15 та 16 років проникли до будинку пенсіонерки і викрали гроші та бойові нагороди. За вчинене зловмисникам загрожує від 4 до 8 років ув’язнення.

До Долинського районного відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування 90-річної місцевої жительки. Правоохоронці за кілька годин встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє неповнолітніх.
Вночі місцеві жителі через вікно проникли всередину будинку пенсіонерки та почали шукати гроші і цінні речі. Один з грабіжників тримав бабусю, аби вона не вийшла з хати та не покликала на допомогу сторонніх. Після нетривалих пошуків зловмисники знайшли частину пенсії потерпілої, а також прихопили годинник та медалі, які жінка отримала як ветеран Великої Вітчизняної війни.
Під час затримання зловмисників правоохоронці вилучили викраденні у пенсіонерки нагороди.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального Кодексу України, – розповів начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар. - Вирішується питання про оголошення особам підозри у вчиненні кримінального правопорушення.
Також правоохоронці перевіряють причетність неповнолітніх до вчинення низки крадіжок з будинків у районному центрі. Слідство триває.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області

 

 

 

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool