На Кіровоградщині дитячі пустощі спричинили пожежу

Березень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у с. Тишківка Новомиргородського району.

Загоряння виникло на території одного з приватних домоволодінь – у господарчій споруді зайнялося 300 кг соломи. Як з’ясувалося, у помешканні живе багатодітна родина – мати та п’ятеро дітей. Того ранку жінка поралася на кухні, а діти гралися на вулиці. Раптом вона звернула увагу, що двоє найменших синів – 4-річні близнюки, з ковшиком бігають до хати по воду. Виявилося, що діти гралися у сіннику сірниками та самі намагалися загасити пожежу. Не гаючи часу, жінка звернулася за номером «101». Прийшли на допомогу і сусіди. Тож, прибувши на місце події, бійці державної пожежно-рятувальної частини №25 У ДСНС в області, ліквідували пожежу ще на ранній стадії.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool