На Кіровоградщині дітей навчають правилам безпеки (ФОТО)

Березень 26, 2024 | Новини | Переглядів: 434 | Коментарі: 0

Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» відбулися у дитсадочку селища Знам’янка Друга Кропивницького району та Комишуватському ліцеї Рівнянської сільської ради, що у Новоукраїнському районі.

Хоч погода й не сприяла веселощам, та не стала на заваді. Адже разом з надзвичайниками свято безпеки відбудеться за будь-яких обставин.

У супроводі провідників безпеки дошкільнята із задоволенням провели час у веселих естафетах та рухливих іграх. А школярі допитливо розглядали вміст пожежного автомобіля, знайомилися з рятувальним обладнанням та із задоволенням приміряли бойовки.

На Кіровоградщині дітей навчають правилам безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині дітей навчають правилам безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині дітей навчають правилам безпеки (ФОТО)

Справжні фахівці своєї справи — рятувальники були готові до будь-яких запитань: багато розповідали про будні бійців підрозділу, про різні небезпеки, способи захисту від зовнішніх загроз та правила, які можуть врятувати життя.

А ще фахівці Служби порятунку показали, як працює обладнання, що вони привезли із собою, та розповіли, де саме його використовують.

Такі динамічні та цікаві уроки безпеки під гаслом “Запобігти. Врятувати. Допомогти!” завжди позитивно впливають на свідомість дітей та їх прагнення бути обізнаними у сфері безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool