На Кіровоградщині чоловіка викрили у незаконному заволодінні транспортним засобом

Липень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 645 | Коментарі: 0

Крім того, 23-річний житель Світловодська виявився причетним ще й до крадіжки. За вчинене особі може загрожувати покарання – від 5 років позбавлення волі.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідома особа заволоділа мопедом, який він залишив на території підприємства в ангарі.

«Поліцейські встановили причетність до злочину місцевого мешканця. Як з’ясувалося, чоловік проходив стажування на підприємстві, де помітив акумуляторну батарею та вирішив її викрасти.
Вночі зловмисник проник на територію і забрав запчастину. Втім на зворотному шляху побачив у відчиненому ангарі мопед. Чужий транспорт чоловік теж привласнив, поїхав ним додому та сховав у підсобному приміщенні», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами
Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool