На Кіровоградщині чоловік живцем спалив дружину

Лютий 14, 2024 | Новини | Переглядів: 1462 | Коментарі: 0

Кропивницький апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу засудженого та його захисника, які просили нового судового розгляду справи.

За принципової позиції прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури найвищу міру покарання - довічне ув’язнення залишено без змін для мешканця Знам’янського району, який з особливою жорстокістю позбавив життя власну дружину – облив її бензином та підпалив живцем (п.4 ч.2 ст.115 КК України). Тобто рішення Знам’янського міськрайонного суду від 27 липня 2023 року залишено без змін.

Прокурор під час судових слухань у суді першої та апеляційної інстанції довів умисність дій засудженого, особливу жорстокість та цинізм цього злочину. Суду було надано беззаперечні докази винуватості чоловіка, які судовими інстанціями були повністю підтримані та враховані.

Засуджений же під час судових засідань, незважаючи на наявність беззаперечних доказів його вини, не розкаявся у вчиненому, вказував на свою невинуватість та намагався перекласти провину за все, що сталося, на потерпілу жінку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool