На Кіровоградщині чоловік здійснював крадіжки майна з дачних будинків

Жовтень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

Нині злодія перевіряють на причетність до 8 фактів кримінальних правопорушень. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Працівники Світловодського відділу поліції отримали звернення від громадян про крадіжки майна з дачних будинків.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний місцевий житель. Як пояснив злодій, маючи скрутне становище, вирішив прибрати до рук чужі речі. Вночі за допомогою лому зловмисник проникав до будинків, звідки викрадав переважно електроінструменти та інше майно. У подальшому свою «здобич» продавав на ринку. Отримані кошти витрачав на власні потреби, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool