На Кіровоградщині чоловік зберігав дві гладкоствольні рушниці

Листопад 08, 2018 | Новини | Переглядів: 797 | Коментарі: 0

Працівники Новоархангельського відділення поліції з’ясовують, звідки у громадянина зброя та з якою метою він її зберігав.

«40-річний мешканець одного з населених пунктів за власною згодою видав поліцейським дві гладкоствольні рушниці, дві гвинтівки, а також кілька набоїв калібру 7,62 та одну кулю.

Предмети направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру», - розповів начальник Новоархангельського відділення поліції Олександр Громко.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Новоархангельського відділення
Голованівського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool