На Кіровоградщині чоловік вирощував та сушив нарковмісні рослини

Вересень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

У рамках проведення операції «Мак-2016» в одному з населених пунктів Долинського району поліцейські викрили 33-річного місцевого жителя, який вирощував та сушив нарковмісні рослини

«За письмовою згодою господаря правоохоронці провели огляд домоволодіння, в ході якого на городі виявили посів коноплі у кількості 49 кущів, що були належним чином доглянуті. Крім того, всередині будинку поліцейські виявили ще 17 висушених рослин, схожих на коноплю.

В присутності понятих їх вилучили та направили на експертизу», – розповів т.в.о. начальника Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.
Чоловік пояснив, що вирішив посадити та виростити «зілля» для власного вживання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення особі підозри у скоєному кримінальному правопорушенні. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до 6 місяців, чи до 3 років обмеження волі.

За матеріалами Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool