На Кіровоградщині чоловік скоїв угон автомобіля, щоб поїхати на побачення

Серпень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1488 | Коментарі: 0

Дорогою до крамниці, чоловік, не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на електроопору, внаслідок чого спричинив технічні пошкодження транспортному засобу.

Повідомлення про угон авто марки «Джилі» надійшло до поліції близько сьомої ранку. Місцевий житель вийшов з дому та попрямував до місця, де звечора припаркував належне йому авто, однак там транспортного засобу не було, про що він і повідомив правоохоронців.

Розшукати авто поліцейським вдалося того ж дня. Як з’ясувалося, до його зникнення причетний раніше судимий за наркозлочини товариш потерпілого. За попередніми даними, зловмисник запросив на побачення дівчину, для цього вирішив скористатися транспортним засобом 18-річного односельчанина. Дорогою до крамниці водій, керуючи чужим автомобілем, з’їхав з дороги та скоїв наїзд на електроопору. В результаті дорожньо-транспортної пригоди, на щастя, ніхто не постраждав.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградщини
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool