На Кіровоградщині чоловік обкрадав гаражі

Січень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини місцевий мешканець.

Його увагу найчастіше привертали електроінструменти, колеса та інше обладнання. За такі дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.
Протягом кількох тижнів до чергової частини Світловодського МВ надходили повідомлення від місцевих мешканців про те, що невідома особа, проникнувши до їх гаражів, що знаходилися біля домоволодінь, скоювала крадіжки майна. Здобиччю зловмисника стали велосипед, 4 колеса, болгарки, 2 бензопили, електронасос, вудочки, набори інструментів, ножиці для різки металу, будівельний степлер, навігатор та деякі інші речі.
Оперативники сектору карного розшуку викрили раніше судимого 46-річного місцевого мешканця у скоєнні кримінальних правопорушень. Викрадені речі зловмисник зберігав у власному гаражі. Дещо з викраденого він вже встиг продати, решту – вилучили правоохоронці.
Дії підозрюваного кваліфіковані слідчим за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років,- розповідає начальник Світловодського МВ УМВС в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок.
За матеріалами Світловодського МВ УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool