На Кіровоградщині чоловік напросився в гості та пограбував господаря

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 701 | Коментарі: 0

Зловмисник, знаючи, що літні люди днями отримали пенсію, напросився в гості до 79-річного односельчанина та відібрав у нього гроші. За такі дії чоловікові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Пригода сталася на початку серпня. До дільничного інспектора зателефонував місцевий пенсіонер та повідомив, що його пограбували.

Схвильований дідусь розповів, що до нього у гості зайшов 37-річний знайомий, до якого пенсіонер періодично звертався за допомогою по господарству. Зловмисник приніс пляшку горілки і запропонував чоловікові посидіти та поговорити «про життя». Гість уважно спостерігав за господарем, поки той накривав на стіл. Побачивши у пенсіонера в кишені одягу кілька купюр, він різко піднявся, штовхнув господаря, відібрав гроші і втік.

«Працівники поліції відразу ж почали проводити оперативно-розшукові заходи з метою встановлення місцезнаходження підозрюваного і за дві години затримали його на автобусній зупинці, - розповідає начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар. – Зловмисник вже встиг витратити майже всі гроші, придбавши продукти харчування та одяг. Наразі особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. На даний час досудове розслідування завершено.

Справу направлено до суду. Чоловікові загрожує до чотирьох років позбавлення волі».

За матеріалами Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool