На Кіровоградщині бійці ДСНС приборкали 3 пожежі

Травень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

7 травня бійці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградського гарнізону тричі залучались на гасіння пожеж у приватному житловому секторі.

Так, о 10:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на пров. Робочому м. Помічна Добровеличківського району.

Після прибуття на місце виклику рятувальниками було встановлено, що сталось загоряння 1 м2 майна в житловому будинку. Бійцями 16-ї Державного пожежно-рятувального загону м. Помічна та місцевої пожежної команди с. Піщаний Брід о 10:43 пожежу було локалізовано та о 10:50 – ліквідовано.

О 15:50 рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське залучались на гасіння пожежі на вул. Гагаріна. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння загорілось 1 м2 господарчої споруди та 0,5 м3 дров. О 15:56 пожежу було локалізовано та о 15:58 – ліквідовано.

У смт Вільшанка на пров. Синюхи бійці 30-ї ДПРЧ залучались до гасіння 15 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

В усіх вогневих випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool