На хлопця напали рано вранці

Серпень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1490 | Коментарі: 0

У липні у післяобідню пору до чергової частини Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області звернувся 23-річний місцевий житель та повідомив про скоєння стосовно нього пограбування близько 4-ої години ранку. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Інформацію було зареєстровано до ЖРЗПЗ. Працівники міліції розпочали роботу щодо встановлення особи підозрюваного у скоєнні злочину. Ситуацію ускладнювало те, що чоловік звернувся до міліції майже через 12 годин після події.
Зі свідчень потерпілого стало відомо, що він відпочивав у місцевому розважальному закладі. Під ранок, повертаючись додому, на вулиці зустрів молодика, з яким в одному із двориків продовжив застілля. Під впливом алкоголю між чоловіками виник конфлікт. Один із них ударив іншого рукою в обличчя та відібрав у нього сумку з грошима. Потерпілий, злякавшись продовження з’ясування стосунків, втік з місця пригоди.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції через кілька діб встановили особу підозрюваного у скоєнні пограбування. Ним виявися 29-річний місцевий житель. Викрадені кошти – понад тисячу гривень – він встиг витратити на власні потреби. Сумку потерпілого правоохоронці виявили на місці події.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – підписка про невиїзд.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool