На будівництво нових амбулаторій Кіровоградщина отримає 109,5 млн. грн.

Жовтень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

За його словами, в державному бюджеті на модернізацію сільської медицини передбачено 4 мільярди гривень. Кіровоградщина отримає на ці потреби 109,5 мільйонів гривень.

"Ці кошти буде спрямовано на будівництво нових сучасних лікарських амбулаторій, придбання службового автотранспорту та медичного обладнання", - підкреслив посадовець.

Згідно із типовим проектом, амбулаторія повинна мати площу до 260 квадратних метрів і земельну ділянку 0,5 гектара. На її території має бути службове житло і гараж для медичного транспорту. Орієнтована вартість будівництва однієї амбулаторії за типовим проектом складатиме близько 2 млн. грн.

Сергій Коваленко зазначив, що в кожному районі планується побудувати 1-2 сучасні амбулаторії в залежності від кількості сільського населення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool