Міський центр адміністративних послуг опрацював вже 11 тисяч звернень кіровоградців

Березень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

З початку роботи Кіровоградського центру надання адміністративних послуг, який відкрився наприкінці минулого року, його спеціалістами зареєстровано майже 11 тисяч звернень громадян.

Про це повідомив під час засідання обласного комітету з економічних реформ заступник Кіровоградського міського голови Ігор Василенко. Більша частина з них задоволена шляхом надання консультаційної допомоги, відзначив Ігор Василенко. За його словами, на сьогоднішній день у Центрі працюють 5 державних адміністраторів. З інформацією про діяльність Центру можна ознайомитись на його офіційному веб-сайті - www.dozvil.kr.ua. На сторінці сайту відвідувачі можуть залишити і свої відгуки про роботу Центру. Поки що, підкреслив Ігор Василенко, зареєстровано близько десяти скарг, більшість з яких стосується термінів видачі дозвільних документів у сфері земельних відносин.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool