Міліція:Застереження для мешканців області

Березень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1378 | Коментарі: 0

Аби не стати жертвою телефонних аферистів!

Шахраї вигадують все нові способи «легкої наживи». Останнім часом почастішали випадки, коли у довірливих громадян аферисти виманюють гроші телефоном.

Зазвичай, повідомляють про те, що з кимось із рідних сталася біда і потрібно терміново надати певну суму грошей. Як правило, пропонують перерахувати кошти на телефонний номер через картки поповнення.
Найперше, що радять правоохоронці у ситуації, якщо раптом Ви почуєте у слухавці подібну інформацію, не панікувати. І перш, ніж шукати кошти і віддавати їх невідомо кому, необхідно впевнитись, чи насправді з Вашими близькими щось сталося та чи потрібна їм якась допомога.
Якщо у найкоротший термін зв’язатися із родичем не вдається, телефонуйте у міліцію, адже не виключено, що Ви потрапили на гачок аферистів, які сподіваються на легкий заробіток.

Шановні громадяни! Будьте завжди уважними, не поспішайте вірити випадковим телефонним абонентам «на слово», ким би вони не представлялися. Обов’язково перевіряйте усе, про що Вам говорять незнайомі люди. За можливості, взагалі уникайте спілкування з підозрілими особами.

У разі, якщо з Вами трапилось лихо, – негайно телефонуйте до найближчого відділення міліції за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool