Микола Мездрін: Якщо конструктивні сили об’єднаються заради миру, Україна матиме майбутнє.

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

На «Круглий стіл», що відбувся у Києві два дні тому, прийшли доволі відомі політики, експерти, громадські діячі, люди мистецтва, депутати усіх рівнів з різних областей України, хоча більше говорили про Схід України, про мир в Україні і припинення війни,загибелі невинних людей.

Важко не погодитися з лідерами Партії розвитку, що шлях до спокою і миру на Донбасі є край складним і залежить не лише від успіхів на західному фронті, а й від конструктивного діалогу усіх політичних еліт, громадських об’єднань, представників місцевого самоврядування, профспілкових лідерів. Якщо влада готова чути і реагувати на потреби кількох мільйонів жителів Донецької та Луганської областей, необхідно створити всі умови, щоб там відбулися вибори, щоб Донбас теж отримав своїх представників у парламенті, власне, як кожен регіон України.
Хочеться вірити, що парламент, який ми оберемо 26 жовтня, стане справжнім майданчиком об’єднання України. А заради цього, заради миру, стабільності і відродження нашої країни необхідно згуртуватися усім, незалежно від політичних уподобань. Дорогу до розбудови мирної, єдиної, процвітаючої України успішно пройдуть ті, хто дивляться вперед, не бояться говорити правду про поточний момент, вимагають від влади правдивої інформації про війну і втрати на ній,готові допомагати відбудовувати державу і не тримають голову повернутою назад.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool