Ми розпочали цілий комплекс заходів, що дозволить ефективніше розчищати місто від незаконного засилля МАФів, - Андрій Райкович

Березень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Міська влада продовжує наводити порядок на території Кіровограда і у законний спосіб ліквідувати усі незаконно встановлені споруди. Про принциповість такої позиції повідомив міський голова Андрій Райкович під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 12 березня.

Андрій Райкович відзначив, що міська рада вже скасувала дію рішення, про затвердження Схеми розміщення тимчасових споруд, а управління містобудування та архітектури спільно з управлінням сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення провели детальну інвентаризацію усіх наявних у Кіровограді МАФів. За результатами перевірки близько 60 споруд не мають відповідних дозвільних документів.

Очільник міста пояснив також, якими будуть подальші дії міської влади. Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища відпрацьовує по кожному архітектурному об’єкту наявність виділених земельних ділянок. Одночасно, юридичне управління готує Зміни до Положення про демонтаж тимчасових споруд.
- Таким чином, ми розпочали цілий комплекс заходів, що дозволить ефективніше розчищати місто від незаконного засилля МАФів, - наголосив міський голова. – Але ми і залишаємо шанс підприємцям прибрали споруди добровільно. Перший такий самовільно встановлений павільйон напроти дитячої обласної лікарні вже відправився на штрафмайданчик. І так буде з усіма спорудами, що не мають відповідних документів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool