You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Мер Олександр Саінсус підтримав звернення міських голів до місцевих рад всіх рівнів в Україні

Липень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1525 | Коментарі: 0

Шановні колеги!

Останніми днями засоби масової інформації України поширили звернення депутатів Львівської міської ради, у якому висловлюється тенденційна оцінка судового розгляду справи колишнього прем'єр - міністра України Ю. Тимошенко.
Ми занепокоєні таким відвертим і жорстким тиском на суд і категорично заперечуємо проти використання органів місцевого самоврядування у роздмухуванні політичного протистояння. Наша позиція полягає у тому, що суд без будь-якого втручання ззовні повинен дати оцінку цій справі. Саме тому, що ці слухання дійсно мають резонансний і суспільнозначущий характер, не повинно бути жодних політичних впливів на розгляд справи.
Україна проходить непростий шлях становлення правової держави. Напередодні 20-ої річниці незалежності України ми змушені констатувати, що за ці роки було марно згаяно дуже багато часу і втрачено безліч можливостей для побудови більш справедливого суспільства. Корупція, як ржа, роз'їдає нашу державу. Безліч проблем накопичилося у міському господарстві. Люди втомилися від політичних війн і протистояння. Вони вимагають від нас створення гідних умов життя, стабільності і громадянського спокою.
Ми закликаємо наших львівських колег припинити тиск на суд і зосередитись на наближених до життя громадян проблем, задля вирішення яких виборці саме і обрали нас депутатами. Ми повинні показувати приклад толерантного ставлення до судової гілки влади, усвідомлюючи, що без незалежних судів в Україні не може бути демократії. Зміни в країні слід розпочинати з себе.
Станом на сьогодні дане звернення підтримали і підписали міські голови Полтави, Дніпропетровська, Житомира, Комсомольська Полтавської області та міста Кіровограда.

джерело сайт Кіровоградської міської ради
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool