Мер Олександр Саінсус підтримав звернення міських голів до місцевих рад всіх рівнів в Україні

Липень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1502 | Коментарі: 0

Шановні колеги!

Останніми днями засоби масової інформації України поширили звернення депутатів Львівської міської ради, у якому висловлюється тенденційна оцінка судового розгляду справи колишнього прем'єр - міністра України Ю. Тимошенко.
Ми занепокоєні таким відвертим і жорстким тиском на суд і категорично заперечуємо проти використання органів місцевого самоврядування у роздмухуванні політичного протистояння. Наша позиція полягає у тому, що суд без будь-якого втручання ззовні повинен дати оцінку цій справі. Саме тому, що ці слухання дійсно мають резонансний і суспільнозначущий характер, не повинно бути жодних політичних впливів на розгляд справи.
Україна проходить непростий шлях становлення правової держави. Напередодні 20-ої річниці незалежності України ми змушені констатувати, що за ці роки було марно згаяно дуже багато часу і втрачено безліч можливостей для побудови більш справедливого суспільства. Корупція, як ржа, роз'їдає нашу державу. Безліч проблем накопичилося у міському господарстві. Люди втомилися від політичних війн і протистояння. Вони вимагають від нас створення гідних умов життя, стабільності і громадянського спокою.
Ми закликаємо наших львівських колег припинити тиск на суд і зосередитись на наближених до життя громадян проблем, задля вирішення яких виборці саме і обрали нас депутатами. Ми повинні показувати приклад толерантного ставлення до судової гілки влади, усвідомлюючи, що без незалежних судів в Україні не може бути демократії. Зміни в країні слід розпочинати з себе.
Станом на сьогодні дане звернення підтримали і підписали міські голови Полтави, Дніпропетровська, Житомира, Комсомольська Полтавської області та міста Кіровограда.

джерело сайт Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool