Менше, аніж за місяць, відбудеться Четвертий Великодній Благодійний Аукціон (ФОТО)

Березень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

Напередодні Великодня у приміщенні Кіровоградського обласного художнього музею відбудеться вже традиційний Благодійний аукціон, що проводиться заради збору коштів і купівлі медичного обладнання в обласну дитячу лікарню.

Наразі Оргкомітет аукціону веде роботу по збору картин, які на безоплатній основі надають художники-автори та колекціонери і директори галерей. Так, останніми днями до збору картин долучилися художники Ігор Вишніченко, Анастасія Плітіна та Степан Ніколенко. Вони вже не вперше беруть участь в аукціоні, і завжди радують поціновувачів живопису гарними творами, що безоплатно передають для продажу у рамках акції.

Так, цього разу Ігор Вишніченко передав роботу «Біля ставка» (розмір – 40х60см., стартова ціна - 1000грн.), Анастасія Плітіна передала «Морський пейзаж» (розмір – 25х32см., стартова ціна: 350 грн.), а Степан Ніколенко – відразу три картини - «Сан-Мішель» (розмір – 30х57см., стартова ціна – 800 грн.), «Люкіно. Франція» (розмір - 47х38,5см., стартова ціна – 500 грн.) та «Бузок» (розмір - 49,5х40см., стартова ціна – 500 грн.).
Нагадаємо, що участь в аукціоні беруть також дві кіровоградські художні галереї – «Єлисаветград» та «Мавік». Зокрема, власник художньої галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов передав для участі в аукціоні в якості лоту картину «Наречена», яку у 1990-му році написав Анатолій Давидов (розмір картини - 50на70 см., а стартова ціна - 1600 грн.). У свою чергу Валерій Добробатько та Олександр Сіома – власники художньої галереї «Мавік» - передали для участі в аукціоні картину «Різнотрав'я», яку у 2008-му році написав інший кіровоградський художник – Олександр Лісовенко (розмір картини - 51на54 см., а стартова ціна - 1000 грн.)
Загалом наразі на аукціон надійшло вже п’ятнадцять лотів. Крім згаданих вище, це картини Андрія Кадигроба, Олександра Демиденка, Анатолія Кімнатного, Сергія Шаповалова, Федора Лагно та Олени Чеснокової. Нагадаємо, що Благодійний аукціон – це продаж картин, безоплатно наданих художниками та колекціонерами задля збору коштів у допомогу дітям.
Аукціон проводять Художня галерея А. Кадигроба, Обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград». У 2009-му році на першому аукціоні було зібрано 27 700 грн., і на ці кошти було придбано меблі та техніку для дитбудинку «Наш Дім». У 2010-му році було зібрано 25 560 грн., і придбано набір хірургічних інструментів для обласної дитячої лікарні, а минулої весни відбувся справжній благодійний рекорд – було зібрано 70 000 грн., на які придбано обладнання для онкогематологічного відділення тієї ж обласної дитячої лікарні.

Менше, аніж за місяць, відбудеться Четвертий Великодній Благодійний Аукціон (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool