You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

«Майдан inferno» покажуть у Кропивницькому

Лютий 16, 2024 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

За кілька днів уся країна буде вдесяте вшановувати Героїв Небесної Сотні, влаштовуючи різні пам’ятні заходи.

Колектив академічного обласного театру ляльок у Кропивницькому планує провести благодійну акцію, присвячену тим трагічним подіям сучасної історії України.

Наразі творча група митців, на чолі з Анатолієм Левченком, репетирує новий для колективу формат подачі драматургічного матеріалу – акторське читання твору на глядача, для чого обрано п’єсу «Майдан inferno або Потойбіч пекла» відомої української літературної діячки Неди Нежданої.

Благодійний захід, розрахований на дорослого глядача, розпочнеться 20 лютого о 12.30 годині. Тож митці запрошують своїх прихильників та усіх бажаючих завітати до театру ляльок у цей час, щоб разом згадати і вшанувати Героїв. А кошти, зібрані цього дня, будуть перераховані на потреби наших військових.

У суботу, 17 лютого, о 16.00 годині, для дорослої авдиторії відбудеться показ монодрами «Я (Романтика)» за твором М. Хвильового, постановку якої Анатолій Левченко здійснив до 130-річчя від дня народження автора.

Для маленьких театралів у прийдешні вихідні лялькарі підготували цікаві музичні вистави за мотивами українських народних казок:
17 лютого – «Лисичка, Котик і Півник» О.Олеся (3+);
18 лютого – «Лисичка-сестричка і Вовк-панібрат» В.Нестайка (4+).


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool