Маршрути руху громадського транспорту в Кропивницькому будуть змінені (перелік)

Серпень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1600 | Коментарі: 0

У зв’язку із відзначенням 25-ї річниці незалежності України у Кропивницькому відбудеться низка заходів, під час проведення яких буде перекрито рух автомобільного та громадського автотранспорту вулицями міста.

20 серпня 2016 року із 08 години ранку на площі імені Богдана Хмельницького у місті Кропивницькому відбудеться ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції та продукції переробної промисловості області, під час якого з метою упорядкування дорожнього руху буде призупинення руху електро- та автотранспорту в центральній частині міста з 06.00 до 16.00. Рух автотранспорту площею імені Богдана Хмельницького буде призупинено.

Цього дня маршрути №№ 4, 5А, 8, 116 – рухатимуться прямо по вулиці Великій Перспективній та у зворотньому напрямку.
Маршрути № 274, 111 – кінцева зупинка переноситься на вулицю Шульгиних (біля ДЮЦу).
Маршрути № 6, 11, 14, 18, 27, 55, 103, 118, 126, 130, 134 – рухатимуться по вулиці Острівській, провулку Василівському, а у зворотньому напрямку – вулицями Гоголя та Декабристів.

21 серпня 2016 року у Кропивницькому відбудеться урочисте відкриття торгово-розважального центру «DEPO’t Center», який розташований за адресою: вул. Велика Перспективна, 48.
Під час заходу заплановано проведення концертної програми за участю зірок української естради, на яку очікується близько 2000 глядачів.
Проведення урочистого відкриття та подальші культурно-масові заходи будуть проводитися по вул. Великій Перспективній на відрізку від вул. Преображенської до вул. Гоголя.

Відповідно, буде перекрито рух автотранспорту по вулиці Великій Перспективній на відрізку від вулиці Преображенської до вулиці Гоголя з 20 серпня 2016 року із 18.00 години до 23.00 години 21 серпня 2016 року (до закінчення демонтажу сценічної конструкції).
Рух маршрутних автобусів буде здійснюватись по вул. Пашутінській, вул. В’ячеслава Чорновола в напрямку вулиці Шевченка та у зворотньому напрямку по вул. Декабристів. Тролейбуси рухатимуться по проспекту Винниченка, вулиці Вокзальній, порвулку Училищному, вулицями Євгена Чикаленка, Маланюка та у зворотньому напрчямку за тим же маршрутом.

23 серпня 2016 року із 08.50 до 09.30 години під час церемонії підняття Державного Прапора України біля пам’ятника Т. Г. Шевченку буде призупинено рух автотранспорту по вулиці Шевченка на відрізку від вулиці Вячеслава Чорновола до вулиці Декабристів

А 24 серпня 2016 року у Кропивницькому під час урочистостей з нагоди 25- річниці незалежності України відбудеться перекриття руху автотранспорту по вул. Великій Перспективній на відрізку від вул. Шевченка до вул. Гоголя з 11.30 до 14.00 години. Рух маршрутних автобусів буде здійснюватись по вул. Пашутінській, вул. В’ячеслава Чорновола у напрямку Шевченка та у зворотньому напрямку по вул. Декабристів. Тролейбуси рухатимуться по проспекту Винниченка, вулиці Вокзальній, порвулку Училищному, вулицями Євгена Чикаленка, Маланюка та у зворотньому напрчямку за тим же маршрутом.

Маршрути руху громадського транспорту в Кропивницькому будуть змінені (перелік)

Маршрути руху громадського транспорту в Кропивницькому будуть змінені (перелік)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool