Львівщина: ДТП - одна людина загинула, ще п’ятеро, травмовані

Жовтень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

У Сколівському районі водій легковика не впорався з керуванням та злетів з дороги у кювет. Внаслідок аварії загинув 22-річний пасажир, ще п’ятеро людей отримали травми.

 

ДТП сталася цієї неділі, 27 жовтня, о 4-й годині ночі у селі Верхнячка, що на Сколівщині. За попередніми даними, водій автомобіля «VOLKSWAGEN GOLF», 21-річний місцевий мешканець, прямуючи сільською дорогою, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та перекинувся у кювет.

Пасажир автомобіля, 22-річний мешканець Сколівського району, загинув на місці ДТП. Ще п’ятеро людей – отримали травми різного ступеню тяжкості. Це водій та четверо пасажирів авто, мешканці Сколівщини, віком від 18 до 23 років.

Потерпілих госпіталізували до районної лікарні.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool