Кропивницький: за фактом ДТП, у якому постраждали вихованці обласного ДЮЦу, розпочато службове розслідування

Грудень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1163 | Коментарі: 0

Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко під час брифінгу.

Посадовець зазначив, що подія трапилася 3 грудня, автобус із вихованцями обласного ДЮЦу, перекинувся на криворізькій трасі в 15 кілометрах від м.Дніпро. Загалом в автобусі знаходилося 34 дитини, 7 працівників дитячо-юнацького центру, 6 батьків та 2 водії. Унаслідок пригоди травмувалися 16 осіб, яким надали медичну та психологічну допомогу в лікарні міста Дніпра. Наразі лише одна жінка залишається на лікуванні в сусідній області, решта кропивничан вже доставлені додому. Четверо дітей проходять дообстеження в Кіровоградській обласній дитячій лікарні.

Сергій Коваленко наголосив, що поїздку було організовано, незважаючи на заборону перевезення організованих груп дітей у зв’язку із складними погодними умовами, що діє на території Кіровоградської області з 2 грудня і дотепер. Крім того, перевізник не отримав відповідного дозволу. Нині триває службове розслідування щодо з'ясування причин та обставин ДТП.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool