Кропивницький: в центральній частині міста відбувся рейд (ФОТО)

Жовтень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1534 | Коментарі: 0

Співробітники ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у середмісті Кропивницького.

Кропивницький: в центральній частині міста відбувся рейд

Кропивницький: в центральній частині міста відбувся рейд

Кропивницький: в центральній частині міста відбувся рейд

Кропивницький: в центральній частині міста відбувся рейд


Спілкуючись із перехожими біля великих торгово-розважальних центрів та у багатолюдних місцях, рятувальники переконували не ігнорувати сигналів повітряної тривоги, бути максимально уважними та обережними при виявленні вибухонебезпечних предметів та суворо дотримуватись правил пожежної безпеки у повсякденному житті.

Надзвичайники нагадали про необхідність попіклуватися про безпеку дітей та про безпечний перебіг опалювального сезону, закликали не спалювати сухе листя, а також пожнивні залишки, не розкладати багаття біля житлових будинків та господарчих споруд, а побутовими електричними та газовими приладами користуватися за правилами.

У ході роз’яснювальної роботи працівники Служби порятунку розповсюдили серед жителів обласного центру листівки із застереженнями.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool