Кропивницький: у мікрорайоні Ковалівка провели спільний рейд

Жовтень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1751 | Коментарі: 0

Прагнучи обігріти домівку в осінньо-зимовий період, люди бувають дуже винахідливими.

Використовуючи для опалення саморобні електроприлади, вони часто йдуть на невиправданий ризик, піддаючи небезпеці знищення не тільки власне майно, а й життя своїх рідних.

Щоб попередити подібні випадки, рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів систематично проводять навчання населення правилам пожежної безпеки. Працівників правоохоронних органів області також турбують питання безпеки, тому вони також приєднуються до профілактичних рейдів.

23 жовтня інформаційно-роз’яснювальну роботу працівники прес-служби У ДСНС в області разом із патрульними поліцейськими провели у мікрорайоні Ковалівка м. Кропивницький.

В ході спілкування з мешканцями багатоповерхівок фахівці ДСНС нагадали основні правила, дотримуючись яких, можна запобігти пожежі у своїй домівці, та вручили жителям обласного центру листівки із застереженням та номером виклику Служби порятунку. Громадяни з розумінням поставились до порад рятувальників, адже знають, до яких наслідків може призвести халатність.

Прагнучи обігріти домівку в осінньо-зимовий період, люди бувають дуже винахідливими.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool