Кропивницький: у Фортечну гімназію завітали надзвичайники (ФОТО)

Квітень 06, 2024 | Новини | Переглядів: 340 | Коментарі: 0

Учні молодших та середніх класів Фортечної гімназії, що в обласному центрі опановували безпекове вчення у супроводі рятувальників та правоохоронців

Найважливішими для кожного, хто нині живе в Україні, є знання того, як убезпечити себе та оточуючих від вибухонебезпеки. Знання та вміння діяти впевнено й безпомилково  у разі зустрічі з небезпечними знахідками передали учням рятувальники, що мають  багаторічний досвід роботи.

На спеціальних макетах-стендах діти мали можливість побачити моделі  сучасних боєприпасів. Про їх вибухові характеристики   вони дізналися від досвідченого сапера ДСНС.

Кропивницький: у Фортечну гімназію завітали надзвичайники

Кропивницький: у Фортечну гімназію завітали надзвичайники

Кропивницький: у Фортечну гімназію завітали надзвичайники

Школярі запам’ятали правило трьох НЕ: не підходити, не чіпати та не користуватися мобільним телефоном поруч з боєприпасами. А ще у такому випадку слід відійти назад тим самим шляхом, за можливості, позначити це місце та попередити про знахідку оточуючих. На безпечній відстані (а це не менше 100 метрів) повідомити про такий випадок рятувальників або правоохоронців за номерами “101”, “102”.

Патрульні, у свою чергу, нагадали школярам про встановлені правила розміщення у мережі власноруч створених фото та відео. Важливо пам’ятати, що при здійсненні зйомки за допомогою камери мобільного телефону слід бути уважним, аби в об’єктив не потрапляли об’єкти інфраструктури та військова техніка.

А ще традиційно повторили правила дорожнього руху, що ніколи не буває зайвим.

Кожен учасник заходу отримав застережну листівку з основними правилами дій в екстремальних ситуаціях, які допоможуть вберегти людину від небезпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool