Кропивницький: надзвичайні події з 23 по 25 серпня

Серпень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

24 серпня - Долинський р-н, с. Гурівка: виникла пожежа 900 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Бобринець: виникла пожежа 100 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
м. Бобринець: виникла пожежа 500 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
Гайворонський р-н, смт Завалля: виникла пожежа 2 м2 холодильної камери для морозива в приміщенні магазину. причина пожежі встановлюється.
м. Олександрія, Кременчуцьке шосе, автодорога Полтава-Олександрія, 156 км: підрозділом ДПРЧ-11 ДПРЗ-2 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля DAF з кювету на автошлях.

25 серпня - Бобринецький р-н, с. Отрадне: виникла пожежа 3 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кропивницький, вул. Садова: виникла пожежа 300 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Олександрійський р-н, с. Ясинуватка: виникла пожежа 200 м2 сміття та сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Маловисківський р-н, с. Олексіївка: виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Долинський р-н, с. Новомихайлівка: виникла пожежа 0,5 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Новомиргородський р-н, с. Петроострів: виникла пожежа 30 м2 сінника та 2 тонн сіна в ньому на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Новоукраїнський р-н, с. Мала Тимошівка: виникла пожежа 32 м2 сінника та 3 тонн сіна в ньому на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, с-ще Нове: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool