Кропивницький: надзвичайні події з 1 вересня по 2 вересня

Вересень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Олександрія: виникла пожежа 8 м2 сміття та сухої трави. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Онуфріївський р-н, смт Павлиш: виникла пожежа 1 тонни сіна на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Бобринець: виникла пожежа 1,5 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Добровеличківський р-н, с. Піщаний Брід: виникла пожежа 50 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
смт Петрове: виникла пожежа 450 м2 сухої трави та 12 м2 господарчої споруди. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Новоукраїнський р-н, с. Водяне: виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Добровеличківський р-н, с. Новолутківка: виникла пожежа 0,9 га пожнивних залишків на полі. Причина пожежі встановлюється.
смт Новгородка: виникла пожежа 4 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Голованівський р-н, ст. Ємилівка: виникла пожежа 240 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Устинівський р-н, с. Криничуватка: виникла пожежа 0,2га сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
Гайворонський р-н, с. Бандурове: виникла пожежа 30 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Голованівський р-н, ст. Голованівськ: підрозділом ДПРЧ-13 надано допомогу по спилюванню та прибиранню дерева, яке впало на покрівлю житлового будинку.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

 

 

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool